ADISINFO SARL : Achat Toner, Cartouche Toner Laser,Toner Laser Prix Discount

Distributeur de Cartouches Toner Laser

Seguretat

Garantia de seguretat

Comprar amb la passarel·la virtual de Mora Banc és 100% segur
El nostre servidor segur xifra i codifica la informació de la seva targeta de crèdit. D'aquesta manera, quan es transmeten les seves dades personals i de compra a través d'Internet resulta impossible accedir-hi. El TPV Virtual de Mora Banc protegeix les seves dades durant tot el procés de pagament.

Li garantim que les transaccions realitzades amb el nostre sistema E-Security ® són segures al 100%.

¿Què és un Servidor Segur?

Un servidor segur li garanteix la privacitat de les dades que vostè transmet per Internet. Aquesta privacitat s'aconsegueix mitjançant el protocol SSL, norma utilitzada actualment per la indústria de la seguretat. A Internet, la seguretat és el resultat de la comunicació entre un navegador que suporti el protocol SSL i un servidor que suporti el mateix protocol. Qualsevol versió dels navegadors Explorer i Netscape suporten aquest protocol.


¿Com funciona el protocol SSL?

Funciona senzillament, codificant les dades que vostè envia mitjançant el sistema de xifrat RSA quan està ubicat dins una zona segura d'un navegador. El seu navegador Netscape o Explorer, en col·laboració amb el servidor segur, codifica les dades de forma que si algú en el procés de transmissió aconsegueix apropiar-se d'aquestes dades, no podrà llegir-les ja que no disposa de la clau necessària.

¿Com puc saber que un servidor és Segur?

Ho sabreu pel candau que apareix en la part inferior dreta del vostre navegador, si utilitzeu Explorer, o la clau que apareix en la part inferior esquerra del vostre navegador Netscape.

També es pot apreciar que la URL varia lleugerament : ja no comença amb http sinó amb https.

¿Què és el certificat de seguretat?

El certificat de seguretat el concedeix una entitat certificadora : la Certification Authority. Aquesta entitat concedeix aquest certificat després d'haver controlat la correcta configuració del procés de codificació (SSL) i haver comprovat les dades de la empresa sol·licitant. El certificat de servidor segur es concedeix a una entitat de la qual s'han comprovat les referències per assegurar que efectivament, qui rep les dades codificades és qui les ha de rebre.

¿Qui certifica la seguritat d'aquest servidor?

El nostre servidor SSL (https://www.morabanc.ad) està certificat per Thawte Certification, companyia del grup VeriSign, Inc.
Mora Banc